6.1 C
Valencia

Hisenda retalla per sorpresa la paga extra a 75.000 pensionistes

Els pensionistes no han rebut cap mena d'avís ni notificació per part d'Hisenda o la Seguretat Social.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Hisenda ha retallat per sorpresa la paga extra de 75.000 pensionistes espanyols després d’un canvi de criteri que ha endurit l’aplicació dels descomptes a l’import total de la prestació quan els beneficiaris estiguen afectats per embargaments, segons ha informat este dimecres el Ministeri de Seguretat Social.

Estos canvis de criteri no havien sigut notificats, per la qual cosa milers de pensionistes han vist hui en les seues nòmines una reducció de fins a 400 euros sobre la quantia que, en principi, anaven a rebre de la Tresoreria de la Seguretat Social. El canvi de criteri s’ha produït en la Direcció General de Tributs, que ha aplicat retencions en quanties inferiors a les que es anaven aplicant estes restriccions prèviament.

“En els mesos de paga extra s’estava deduint menys del que la direcció general de tributs diu ara que cal descomptar. Així que els que tinguen embargada part de la pensió este mes, alguns, cobraran menys”, expliquen en Seguretat Social.

El ministeri encarregat de la gestió de les pensions explica que la nova política d’embargaments relacionada amb les prestacions està subjecta a les normes tributàries que marca Hisenda i que la retallada s’aplica sol sobre la paga extra, per la qual cosa en la corresponent al mes de gener no s’aplicarà.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,625FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià