Hispaman Xtreme Triathlon reunirà a esportistes de 22 països a Peníscola

La competició, única prova a Espanya del Xtri World Tour, se celebra el 28 de setembre i és classificatòria per al Xtri World Championship.

Publicitat

Este dissabte, 28 de setembre, es disputa la segona edició d’Hispaman Xtreme Triathlon en el marc de Castelló Escenari Esportiu. Un triatló extrem de llarga distància (3,8 km / 180 km / 42 km) que, per segon any consecutiu, anirà des de la costa fins a l’interior de la província en un exigent recorregut que posarà a prova la fortalesa dels participants.

Hispaman Xtreme Triathlon pertany al prestigiós circuit internacional Xtri World Tour i, des d’enguany, és prova classificatòria per al Xtri World Champioship. A més, atorgarà 4 slots directes per al mític Norseman. D’esta manera, els afortunats tindran l’oportunitat d’accedir a una inscripció sense passar pel sorteig del limitat i cotitzat contingent de dorsals de la prova noruega.

PublicitatRovira  

Amb un format que torna a les arrels del triatló, Hispaman Xtreme Triahlon és una competició un contingent molt limitat de participació. En esta segona edició comptarà amb un centenar d’equips, formats per atleta i supporter, procedents de 22 països de tot el món. Països com Portugal, Noruega, Itàlia, Estònia, el Canadà, Rússia, el Brasil o l’Argentina, entre altres, estaran representats en la línia d’eixida.

Des de Peníscola fins a Vistabella
Inspirat en l’essència del triatló, Hispaman Xtreme Triathlo planteja als triatletes un repte en el qual, sempre acompanyats dels seus supporters, s’enfronten a una natació de 3,8 km a l’alba entorn de l’imponent Castillo de Peníscola.

Una vegada superada la natació, el ciclisme proposa un recorregut de 180 km amb 3.500 metres de desnivell que acaba a Culla. Finalment, l’últim obstacle és la carrera a peu: una marató de muntanya (42 km) amb prop de 2.000 metres de desnivell que travessa el Parc Natural del Penyagolosa fins a aconseguir l’anhelada meta a Vistabella del Maestrat.

Més informació en: www.hxtri.com

PublicitatJuega Limpio Orihuela