Un home de Castelló investigat per provocar quatre incendis en València

La Guàrdia Civil investiga a una persona per causar quatre incendis a Sot de Ferrer, Alfara de la Baronia i Sagunt. A l'investigat li consten antecedents per fets de similars característiques.

La Guàrdia Civil ha investigat a un home, veí de Castelló, com a suposat autor de quatre incendis intencionats. L’actuació es va iniciar el 30 de juliol del present any quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement, que s’havien produït quatre incendis, dos agrícoles i dos forestals en les localitats Sot de Ferrer, Alfara de Baronia (València) i Sagunt (València).
Per aquest motiu, efectius de protecció a la Naturalesa (SEPRONA) de Segorbe, van iniciar una recerca per a esclarir els fets, comprovant que els incendis van ser causats en el transcurs d’hora i mitja i que la superfície cremada va afectar 1.100 m² de terreny forestal i 1.000 m² de terreny agrícola.
Així mateix un dels incendis va ser provocat a 50 metres d’habitatges, en els altres van afectar la circulació del tràfic i un agent va haver de ser atés en presentar cremades de primer i segon grau en el braç.
Continuant amb les recerques els guàrdies civils van aconseguir identificar, localitzar i investigar a un home de 42 anys, com a suposat autor de quatre incendis intencionats.
A l’investigat ja li constaven antecedents per fets de similars característiques. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció de Segorbe.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius del SEPRONA de la Guàrdia Civil de Segorbe.

 

CatalanSpanish