jueves, 23 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un home fereix de gravetat a la seua exdona i la seua ex sogra a Tavernes de la Valldigna

Dues dones, mare i filla, es troba ferides greus després de rebre diversos tirs cap a les 15.35 hores en la platja de Tavernes de la Valldigna, en la comarca de la Safor. L’autor dels trets, de 35 anys i exparella de la dona més jove, s’ha suïcidat després de perpetrar el doble crim.

Els trets s’han produït en l’edifici Vall Mar de la platja de Tavernes de la Valldigna. L’home armat amb una escopeta ha entrat a un habitatge situat en l’avinguda de la Marina, número 40, i ha començat a tirar contra la seua exparella i la mare d’aquesta. Després de l’atac, l’agressor, veí de Tavernes, s’ha suïcidat amb un tir en el pit.

L’exdona ha rebut el tret en les natges, mentre que la seua mare ho ha rebut en l’estómac. Diverses ambulàncies han acudit per a assistir a les dues dones, traslladades a un centre hospitalari.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la recerca i al lloc dels fets també s’han traslladat diversos agents de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna. Un fort dispositiu mantenia acordonada la zona a primera hora de la vesprada.

L’arma del crim podria ser una escopeta propietat del pare de l’agressor, segons fonts de la recerca.

Últimas noticias

Contenido relacionado