Detingut un home “in fraganti” que cometia furts en l’aeroport de Manises

furts

 Per la seua edat i aparença donava la sensació d’estar esperant l’arribada d’algun familiar pel qual passava desapercebut

 Esperava en les portes d’arribades o eixides per a cometre els seus furts

 Sostreia diners, joies, dispositius electrònics i altres efectes personals

 Es van recuperar els objectes de l’últim furt per valor de 1.500 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut en l’aeroport de Manises a un home de 61 anys, d’origen serbi, com a presumpte autor de diversos delictes de furt, després de localitzar-ho “in fraganti” cometent un furt en la zona d’arribades de l’aeroport. El modus operandi utilitzat per a realitzar els furts era que es feia passar per un home esperant a un familiar o amic. En la majoria de les ocasions els furts els realitzava a ciutadans estrangers i s’apoderava de joies, dispositius electrònics i diners, entre altres efectes.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies d’una sèrie de furts al descuit en l’aeroport de Manises, en la majoria dels casos a ciutadans estrangers, en els quals s’apoderaven dels efectes de valor.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que el sospitós es feia passar per una persona que espera a un amic o familiar tant en eixides com en les arribades de l’aeroport.

Continuant amb les recerques, els policies van establir un dispositiu de vigilància i en el transcurs d’un d’ells un dels indicatius policials va sorprendre l’home cometent un furt en la zona d’arribades, per la qual cosa va ser interceptat i detingut. Es van recuperar els objectes sostrets, entre els quals es trobaven una bossa de marca, amb tota la documentació i targetes, unes sabates i 300 euros en efectiu.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan para açò anara requerit.