Detingut un home per gravar amb una càmera a les clientes en València

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir sobre dos quarts de quatre de la vesprada en un centre comercial de València a un home de 30 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de descobriment i revelació de secrets, després de ser sorprés pel que sembla gravant amb una microcàmera per sota de les faldilles a les clientes. Els agents li van intervenir una càmera de vídeo de la marca Sony i una microcàmera amb una targeta de memòria.

Els fets van ocórrer ahir sobre dos quarts de quatre de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la sala del 091 perquè es dirigiren a un centre comercial de València on un vigilant de seguretat tenia retingut a un home que pel que sembla havia realitzat algun tipus d’enregistrament per sota de les faldilles a les clientes.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que moments abans un dels vigilants havia observat a un home en actitud sospitosa, ja que anava darrere d’una dona realitzant moviments estranys prop d’ella, tals com estirar la cama perquè el peu quedara sota la seua faldilla.

Davant tals fets, el vigilant ho va retenir i va adonar-se que portava una xicoteta càmera d’enregistrament subjecte als cordons d’una de les sabatilles, alertant a la Policia.

Els agents van esbrinar que la microcàmera la portava subjecta amb una pinça als cordons de la sabatilla, així com tenia una càmera de vídeo en la bandolera, les quals van ser intervingudes. La microcàmera portava en el seu interior una targeta de memòria.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions, ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de descobriment i revelació de secrets.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat