Detingut un home després de fregar-se amb una jove mentre és tocava

policia investigada

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 68 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual després de, pel que sembla, fregar-se amb una jove en l’autobús, mentre es realitzava tocaments per dins dels pantalons.
Les persones amb aquest tipus de comportaments són denominats “raberos”
Els fets es van produir en una línia d’autobús urbà de València del districte de Trànsits, en el qual viatjava la víctima quan es va adonar que un home se li acostava massa i va notar com es fregava contra ella al mateix temps que es realitzava tocaments amb una mà per dins dels pantalons. Davant aqueixa situació la jove li va recriminar la seua acció pel que l’home es va allunyar i en la primera parada que va poder es va baixar de l’autobús.

Els agents van tenir coneixement dels fets i gràcies a les dades aportades per diverses persones els va permetre identificar i localitzar a l’home que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual.

Raberos

Aquest tipus de comportaments són en els quals persones s’aprofiten de llocs públics, per a acostar-se a altres per a estimular-se i satisfer la seua libido sexual.

El detingut, sense antecedents policials, va ser posat a disposició judicial.