Detingut un home després de fer-li perdre un ull a un altre d’una colzada

ull

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a un home de 45 anys, com a presumpte autor d’un delicte de lesions després de, pel que sembla, barallar-se amb el seu company de pis i donar-li una colzada que li va causar l’extirpació de l’ull.

Li va provocar una infecció i li van haver d’extirpar l’ull

També se li imputa apropiació indeguda, ja que es va portar dues televisions, 150 euros i un telèfon mòbil

Els fets es van produir el passat quatre de juny, en un domicili de Sagunt on dos homes que compartien pis, van començar una discussió, ja que un d’ells dies abans, s’hauria apropiat de dues televisions, 150 euros i un telèfon mòbil i en aqueix moment estava intentant arrancar un radiador de la paret, i en recriminar-li-ho va rebre una colzada en l’ull.

La víctima dies després es va anar a l’hospital, ja que el seu ull va començar a empitjorar, quedant ingressat a causa de la infecció que tenia i confirmant-li posteriorment que perdria l’ull.

Els agents en tenir coneixement dels fets, es van traslladar a l’hospital en el qual es trobava ingressada la víctima per a entrevistar-se amb ella i esbrinar la identitat de l’agressor que va ser localitzat i detingut el dijous, com a presumpte autor dels delictes de lesions i apropiació indeguda.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat