Detenen a dos homes per amenaçar-se mútuament a València

Un li increpava a l'un altre haver incendiat una casa abandonada que posseïa béns de la seua família.

Agents de la Policia Nacional i Policia Local han detingut a dos homes de 46 i 47 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte d’amenaces, després d’amenaçar-se mútuament en una disputa en el carrer.

Els agents van intervenir un pal de fusta d’un metre de llarg, unes tisores de 17,5 cm de llarg, dos ganivets de 21,5 i 25,5 cm de llarg i una barra metàl·lica.

Els fets es van produir al mig dia d’ahir quan els policies que realitzaven un control preventiu van ser alertats per diversos ciutadans, perquè es dirigiren a l’avinguda Constitució del districte de Tránsits, on pel que sembla s’estava produint una baralla en aqueixos mateixos instants.

Els policies es van dirigir immediatament al lloc i es van trobar amb un home, que afirmava que un altre li ha cridat que baixara de la seua casa, al mateix temps que li amenaçava de mort amb un ganivet, perquè li acusava d’incendiar una casa abandonada, en la qual tenia estris de la seua propietat. El primer va baixar del seu domicili amb el seu gos de raça potencialment perillosa i un pal en la mà.

Mentre els agents realitzaven gestions, un dels homes va fer posat d’abandonar el lloc, quan va ser interceptat per un dels agents, que li va requisar el pal esmentat, un ganivet i unes tisores.

Les dues parts van intentar arribar a un acord amistós perquè l’acusat de l’incendi li pagara a l’altre l’import dels béns que s’han perdut en l’incendi, però el presumpte autor de l’incendi ha azuzado amb el gos a l’altre sospitós i aquest li ha colpejat amb una barra metàl·lica. L’amo del gos ha seguit amenaçant al segon home encara davant dels agents.

Finalment els agents, després de les comprovacions oportunes els van detenir com a presumptes autors d’un delicte d’amenaces respectivament.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents, han passat a disposició judicial.

Publicitat