La influència dels astres en la teua vida (del 01/07 al 07/07)

Ja estem al mes de Juliol, la calor és un dels factors més destacats aquests dies i ens hem de mentalitzar que és el que hi ha. Donem al nostre cos el que necessita, repòs, tranquil·litat i refrescar-se sovint. A l'estiu les bruixes reposem una mica també!!

Ja estem al mes de Juliol, la calor és un dels factors més destacats aquests dies i ens hem de mentalitzar que és el que hi ha. Donem al nostre cos el que necessita, repòs, tranquil·litat i refrescar-se sovint. A l’estiu les bruixes reposem una mica també!!

ÀRIES
Haureu d’anar molt amb compte amb la paraula, ja que us serà fàcil dir alguna cosa que no toca en un moment inadequat. Estareu molt impulsius i crispats amb tot d’aquí ve que en digueu alguna que no toque. En l’àmbit que més us passarà això és a casa i amb la família, la confiança dona peu a estar deixat anar i parlar sense embuts.

TAURE
Hi ha la necessitat de posar ordre i de deixar-ho tot ben col·locat. De classificar les coses i de saber on ho teniu tot per poder estar més tranquils. El més problemàtic és el camp de la parella on us sentireu una mica estranys, intenteu no donar voltes al cap per no fer-vos un embolic i així no fareu castells per res del que no és.

BESSONS
És fàcil que us discutiu amb la parella i que no acabeu de saber ben bé el perquè. Mireu de no deixar-vos anar per coses que no toquen i penseu abans de cridar. A la feina per contra estareu molt sensibles i us costarà poc trobar la manera de fer sentir bé als vostres companys de feina i amb les persones que més us relacioneu.

CRANC
Us costarà prendre decisions i per aquest motiu seran uns dies en els quals fareu ara si ara no, intenteu centrar més les coses i busqueu la manera d’anar una mica més directes al que més us interesse. També teniu fàcil que us emboliquen a fer coses que no us venen de gust, saber dir que no és tot un grau i molt important d’utilitzar.

LLEÓ
Poder fer les coses que us venen de gust serà un repte, el vostre cap estarà a punt per a tindre un munt de bons acudits per embolicar la troca però per passar-ho bé. Si feu que els vostres hi participen serà molt millor i tothom content, la vostra feina serà aquesta, la de fer estar contents a la gent que es creue pel camí que feu.

VERGE
Us adonareu que a la feina no és convenient confondre els termes d’amistat, ja que en moltes ocasions sol passar que confonem aquests termes. A la feina s’hi va a treballar i l’amistat es pot crear dins la feina però és fora de la feina on es creix i es fa més forta, que no us sàpia greu si algú de la feina no us fa sentir prou bé.

BALANÇA
Estareu molt sensibles i quan passe alguna cosa, encara que siga externa a vosaltres, us afectarà més del que voleu. Cal que racionalitzeu les coses i que mireu de no fer-vos mala sang pensant. No pensar tant i mirar d’enfocar-vos a treballar i fer coses productives i interessants és el que us aniria millor i us seria més productiu.

ESCORPÍ
Us atabalareu molt amb el tema parella i heu de mirar de no fer-ho, ja que no en traure-ho res i us farà estar malament. Si potser busqueu la manera de parlar del que us fa cosa amb qui toca i així tot serà més fàcil. El tema que tindreu millor serà el de viatjar, si podeu agafeu carretera i manta i a fer kilòmetres lluny o a prop.

SAGITARI
Us tocarà parlar d’herències i de diners. Potser no seran coses que us vagen directament lligades a vosaltres però hi haureu de formar part d’alguna manera. Si cal aconsellar o donar la vostra opinió feu-ho però amb cura per no tindre embolics després. S’ha de ser previsor i aquests són temes delicats, ja que sempre hi ha interessos.

CAPRICORN
Se us marquen canvis a la feina o més ben dit en els vostres projectes, de vegades va bé fer variacions de direcció i buscar camins nous que us donen més facilitat de moviment, només cal observar i mirar de quina manera us pot anar millor. De moment les coses se us plantegen bé en tot, o siga que podeu estar ben contents i riallers.

AQUARI
Estareu ben distrets amb els amics, sembla que tots pensen en vosaltres per sortir i fer alguna, és bo que us deixeu enredar una mica però massa no perquè després podeu tindre algun problema a casa. Us heu de mirar de portar una mica més bé i sobretot tindre en compte les vostres responsabilitats, no s’hi val deixar coses penjades.

PEIXOS
Us podeu sentir una mica sols, és una impressió que tindreu i que en realitat tampoc és tan certa, el que passa és que us tancareu molt en banda i esperareu que els altres us facen cas o us busquen, cosa que segurament no passarà i que haureu de solucionar vosaltres fent el pas perquè hi haja més contacte i tot siga més fàcil.

ValenciàEspañol