Detinguts dos homes implicats en 11 robatoris en habitatges i garatges de la comarca de L’Horta Nord

En algunes ocasions els habitants es trobaven en els habitatges amb la perillositat que això implica

Publicitat

La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de forma permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en domicilis i garatges, ha detingut a dos homes, per la seua implicació en 11 robatoris en habitatges i garatges de les poblacions de Rafelbunyol, Pobla de Farnals, Massalfassar i Albuixec.

La Guàrdia Civil de Massamagrell inicià una investigació, a fi de poder identificar i detindre a l’autor o autors dels fets delictius ocorreguts en aquestes poblacions.
Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir aquests fets i conducta contra el presumpte autor.

PublicitatRovira  

Fase d’Explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació culminà en el dia d’ahir amb la detenció de dos homes de 24 i 35 anys i de nacionalitat espanyola, per la seua presumpta implicació en delictes continuats de robatoris en habitatges i garatges.

Modus operandi
Els presumptes autors utilitzaven diferents classes d’eines per a poder obrir els panys i així poder, per a accedir a l’interior. Normalment actuaven de nit per a no ser vistos.
Cal destacar que en diverses ocasions, es trobaven els habitants en el seu interior amb la perillositat que això comporta.

Els efectes sostrets corresponen amb xicotets electrodomèstics, bicicletes, telèfons mòbils i ordinadors, articles de fàcil eixida al mercat il·lícit i fàcilment convertible en beneficis econòmics.

11 robatoris esclarits en el qual un d’ells en grau de temptativa.
Els agents van intervindre un ordinador portàtil, dues càmeres de fotos, tres mòbils, dues videoconsoles i diverses peces de vestir.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia de Massamagrell.

PublicitatJuega Limpio Orihuela