L’Hospital Clínic inicia la reforma integral de la planta de Pediatria

Es millora la funcionalitat i la intimitat amb la conversió de la majoria de les habitacions en individuals

Hospital clínic
Publicitat

L’Hospital Clínic Universitari de València ha iniciat la reforma integral de la planta d’hospitalització d’escolars de Pediatria. Es tracta d’una actuació emmarcada en el pla de dignificació d’infraestructures sanitàries que compta amb un pressupost de 954.282 euros i un termini d’execució de sis mesos. L’actuació millorarà la funcionalitat de la sala amb la conversió de 14 habitacions en habitacions individuals.

L’objectiu principal és la modernització de tota la planta i una millora i humanització dels espais.

PublicitatRovira  

L’Àrea d’Oncohematologia pediàtrica comptarà amb 3 habitacions d’aïllament destinades a trasplantament, dotades amb instal·lacions i sistemes d’última generació per a garantir la màxima seguretat en l’assistència sanitària.

De manera afegida, s’incorporaran 5 habitacions individuals per a l’hospitalització oncològica convencional i altres estades específiques com la unitat pedagògica hospitalària (que disposarà de dues aules diferenciades), el control d’infermeria, la clínica i despatxos de personal facultatiu.

La planta incorpora una Unitat de malalties infeccioses amb 5 habitacions individuals dotades d’igual manera amb les instal·lacions específiques necessàries. L’Àrea d’hospitalització d’escolars estarà composta per 4 habitacions dobles, incloent una estada específica d’hospitalització de salut mental, a més dels espais comuns necessaris per a garantir una òptima assistència als pacients i alhora facilitar l’estada dels familiars.

PublicitatJuega Limpio Orihuela