Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha aprovat el projecte bàsic i sol·licitat llicències d’obra i ambiental per a l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa, en Vila joiosa.

El pressupost total d’estes noves infraestructures, el projecte d’execució de les quals està en fase de redacció i que se sumaran a l’actual centre, ascendeix a 36 milions d’euros.

La superfície construïda serà de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats, a més d’una superfície d’aparcament per a 330 vehicles, en una parcel·la de 19.341 metres.

El projecte ha inclòs nous espais per a central d’esterilització, zona de diagnòstic per imatge, Urgències, tant pediàtriques com ginecològiques i generals, una nova Unitat de Curta Estada, una Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria i un nou bloc quirúrgic al costat d’una zona de Reanimació postanestésica i la Unitat de Vigilància intensiva.

Les noves instal·lacions destaquen per la flexibilitat dels espais, l’eficiència energètica i per seguir criteris d’humanització per a l’atenció a pacients. A més, compta amb un passeig enjardinat en coberta que unirà la zona ampliada i les antigues zones d’hospitalització.

CatalanSpanish