17.3 C
Valencia

L’Hospital Provincial de Castelló suprimeix la consulta d’infermeria de la Unitat Preoperatori

Des de CCOO "considerem que esta mesura té com a únic objectiu abaratir els costos, encara que això supose una deterioració de l'atenció sanitària".

- Publicitat -AVL

La ‘Unitat de Preoperatori’ és una consulta d’infermeria que s’encarrega de realitzar un estudi per a valorar l’estat general del pacient abans d’una intervenció quirúrgica.
Per a això, al pacient se li realitzen, depenent de la mena d’intervenció i de la seua patologia de base, les següents proves: analítica, electrocardiograma i radiografia de tòrax. Els resultats d’estes proves es remeten a la consulta d’Anestèsia perquè l’especialista procedisca a la seua valoració i elecció de la mena d’anestèsia.

El personal d’infermeria del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló està veient-se “repetidament afectat per una política de gestió de recursos humans imposada des de la Direcció d’Infermeria, que resulta clarament mediocre per ser exageradament restrictiva, sense demostrar, a propòsit d’això, una major eficiència o estalvi global”.
Esta situació és onerosa en el col·lectiu d’Infermeria, conseqüència de la qual els infermers i infermeres en este hospital “es veuen perjudicats en el desenvolupament de les seues funcions, havent d’exercir el seu treball sota una contínua pressió, suportant un clima d’inquietud i inseguretat, mantinguts i alimentats per la part empresarial”.
Des de CCOO,” li exigim a la Direcció d’Infermeria, la retirada de la proposta de tancament de la Consulta d’Infermeria de Preoperatori, així com el reforç d’infermers/as i auxiliars en les diferents unitats i serveis de l’Hospital Provincial”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,813FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació aporta 50.000 euros per a les exhumacions de víctimes del franquisme en el cementeri de Castelló

És la primera vegada que la institució realitza una aportació econòmica d'esta naturalesa, dissenyada per a recuperar les restes de 42 castellonencs que romanen sense identificar.

Mor un treballador després de ser atropellat per una màquina a Almassora

Un home de 55 anys va morir ahir en un accident laboral ocorregut en una empresa d'Almassora.

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València
- Advertisement -

: Valencià