L’Hospital Provincial de Castelló suprimeix la consulta d’infermeria de la Unitat Preoperatori

Des de CCOO "considerem que esta mesura té com a únic objectiu abaratir els costos, encara que això supose una deterioració de l'atenció sanitària".

PublicitatAVL

La ‘Unitat de Preoperatori’ és una consulta d’infermeria que s’encarrega de realitzar un estudi per a valorar l’estat general del pacient abans d’una intervenció quirúrgica.
Per a això, al pacient se li realitzen, depenent de la mena d’intervenció i de la seua patologia de base, les següents proves: analítica, electrocardiograma i radiografia de tòrax. Els resultats d’estes proves es remeten a la consulta d’Anestèsia perquè l’especialista procedisca a la seua valoració i elecció de la mena d’anestèsia.

El personal d’infermeria del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló està veient-se “repetidament afectat per una política de gestió de recursos humans imposada des de la Direcció d’Infermeria, que resulta clarament mediocre per ser exageradament restrictiva, sense demostrar, a propòsit d’això, una major eficiència o estalvi global”.
Esta situació és onerosa en el col·lectiu d’Infermeria, conseqüència de la qual els infermers i infermeres en este hospital “es veuen perjudicats en el desenvolupament de les seues funcions, havent d’exercir el seu treball sota una contínua pressió, suportant un clima d’inquietud i inseguretat, mantinguts i alimentats per la part empresarial”.
Des de CCOO,” li exigim a la Direcció d’Infermeria, la retirada de la proposta de tancament de la Consulta d’Infermeria de Preoperatori, així com el reforç d’infermers/as i auxiliars en les diferents unitats i serveis de l’Hospital Provincial”.

PublicitatRovira  
Publicitat