23.3 C
Valencia

La direcció de l’Hospital Provincial aprova la RPT “en contra de tots els sindicats”

CSIF denuncia la unilateralitat de la decisió i afirma que “s'atreveixen amb pràctiques per les quals crucificarien als seus predecessors”.

- Publicitat -AVL

El sindicat CSIF critica que la direcció de l’Hospital Provincial de Castelló ha escenificat hui, en la reunió de la Taula de Negociació del centre, “la vergonyosa imatge de qui ordena i mana al marge del diàleg social”.

“En contra del vot de tots els sindicats i prenent “decisions menys democràtiques que aquelles per les quals posaven el crit en el cel quan governaven altres partits”, assegura CSIF, esta direcció “ha aprovat la Relació de Llocs de treball (RPT) de l’Hospital sense negociar, sense escoltar als representants dels treballadors i mitjançant la punyada damunt de la taula”.

CSIF ja ha exposat públicament els seus arguments per a rebutjar la proposta de RPT per considerar que “unfla els sous dels directius i rebaixa el dels treballadors, emparant-se en unes equivalències subjectives de categories professionals entre els empleats procedents del Consorci, i els de la Generalitat, administració en la qual s’integren amb la reversió del model hospitalari provincial que passa a formar part de la xarxa de centres de Sanitat.

CSIF no ha estat només en el seu rebuig a l’aprovació unilateral de la RPT, ja que la resta de sindicats (SATSE, UGT i CCCO) també ha votat en contra. Coincideixen a més en assenyalar que el nou document suposa una retallada de plantilla perquè “es disminueix tant el nombre d’infermers i infermeres, com el de tècnics de cures auxiliars i zeladors” el que es tradueix en una nova reducció de l’atenció sanitària als pacients.

En la reunió estava prevista també la negociació del Conveni Col·lectiu del centre però a causa de les diferències manifestes entre els sindicats i l’administració no s’ha arribat a tractar i queda posposada la seua discussió.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,608FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els consells de CaixaBank i Bankia donen el ‘sí’ a formar el banc més gran d’Espanya

El nou banc es dirà CaixaBank i comptarà amb més de 650.000 milions en volum d'actius.

Sanitat detecta un nou brot de coronavirus a l’Eliana

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 8 contagiats.

5 contagiats més a Ontinyent en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 37 contagiats.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Muro de Alcoy per contacte social

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 5 contagiats.

5 contagiats més a Castelló de la Plana en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 234 contagiats.
- Advertisement -

: Valencià