17 C
Valencia

Desestimat el recurs de CCOO sobre l’equiparació de salaris del personal de l’Hospital Provincial amb el de Conselleria

Al personal ingressat a partir de l'1 de gener de 2017 se'ls continuaran pagant les retribucions de les taules de la Conselleria, igual que a la resta del personal sanitari de tots els departaments de salut

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La sala social del Tribunal Suprem ha inadmés el recurs presentat per CCOO sobre l’equiparació de les retribucions del personal de l’Hospital Provincial de Castelló a la de la resta de treballadors de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

D’aquesta forma, el Tribunal avala, com ja va fer a l’abril el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV)- l’actuació del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló en aplicar la llei autonòmica que estableix que les retribucions del personal que presta els seus serveis en els diferents consorcis sanitaris adscrits a la Generalitat no podran sobrepassar per a cada categoria professional les establides en les taules aplicables per al personal de naturalesa estatutària i funcionarial de la Conselleria de Sanitat.

EL TSJCV ja va desestimar el mes d’abril passat recurs interposat per CCOO, que sol·licitava la declaració de nul·litat de l’equiparació de retribucions. En la seua sentència, el TSJCV va estimar que “no hi ha base per a declarar la il·legalitat de les mesures impugnades”, ja que la llei ha previst aquesta mesura que “no s’oposa a cap dels preceptes de la Constitució”.

El gerent del centre, Joaquín Sanchís, ha insistit hui en el fet que “tant la normativa estatal com l’autonòmica ens obliga a adaptar el règim jurídic del personal del Consorci al de l’Administració d’adscripció, en aquest cas, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública”.

- Publicitat -

Aquesta adaptació, ha afegit Sanchís, implica l’equiparació de retribucions de la plantilla del Consorci a la de la resta de personal de la Comunitat Valenciana. La llei respecta els drets adquirits dels treballadors i treballadores del Provincial.

Així, tot el personal inclòs en la plantilla a data 31 de desembre de 2016 manté les seues retribucions, que en la major part dels casos són més altes que les del personal dependent de les institucions sanitàries de la Conselleria, a través d’un complement de garantia personal.

- Publicitat -

Al personal ingressat a partir de l’1 de gener de 2017 se’ls continuaran pagant les retribucions de les taules de la Conselleria, igual que a la resta del personal sanitari de tots els departaments de salut.

Les retribucions variables, tals com guàrdies i atenció continuada, s’han adequat per a tot el personal.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,311FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les Corts Valencianes declaren Manises ‘Ciutat Valenciana de la Ceràmica’

El parlament valencià reconeix la dedicació ininterrompuda a la ceràmica del nostre municipi durant centúries i el factor únic que la caracteritza.

Gandia adjudica les obres de l’Ies Ausiàs March per 7’2 milions d’euros

Els treballs de rehabilitació integral de l’edifici original i l’ampliació del centre duraran 24 mesos.

El Casal Jove de Sagunt acull la quarta jornada de Lluna Plena

Les activitats que tindran lloc el dissabte, 28 de novembre, han sigut proposades i organitzades per l'equip de Corresponsals IES.

La Comunitat Valenciana proposa reunions de fins a 10 familiars a les celebracions nadalenques

La consellera de Sanitat Universal i Sanitat Pública, Ana Barceló, ha anunciat en una roda de premsa aquesta vesprada que la Comunitat Valenciana ha...

Castelló comptarà amb cinc nous pisos per al parc públic d’habitatge

La regidora d'Habitatge subratlla que la ciutat incrementa enguany en dotze els habitatges socials.
- Advertisement -

: Valencià