Huguet bloqueja les ajudes a 400 xiquets de l’escola del CD Onda

Mauro Barea, president del CD Onda, nega categòricament les acusacions.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, va anunciar ahir que suspenía l’aprovació del conveni entre CD Onda i l’Ajuntament, després que la demanaren Lluís Pastor del grup municipal Compromís, Manu Escrig d’Onda Sí Se Puede i Iván Tauste d’Esquerra Unida.

Els edils van manifestar una sèrie d’irregularitats que s’han d’investigar abans de seguir subvencionant al club amb diners públics. Açò es deu a possibles pressions que reben els adjudicataris de la cantina, per part del club, per a donar uns diners extres per partit celebrat en les instal·lacions municipals, quan l’explotació de la mateixa es va aconseguir a través d’una licitació pública que permet explotar-la sense haver de pagar cap altre cànon extra.

Per la seua part, el president del CD Onda, va negar que s’haja extorsionat ningú i demana els denunciants que acrediten les acusacions” segons va declarar a Arrels. A més ha assenyalat que la suspensió del conveni deixaria a 400 xiquets sense possibilitat de fer esport fins que eixca la sentència judicial”.

" "
CatalanSpanish