domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Hui obri l’exposició del Ninot

L’Exposició del Ninot de Falles obri les seues portes un any més en el Museu Princep Felip, després de canviar la seua ubicació el passat any. Un total de 756 ninots competiran per veure quin és l’escollit pels seus visitants per a ser l’indultat de la força purificadora de les flames. La Junta Central Fallera espera superar l’éxit dels 82.000 visitants de l’any passat.

L’espai de 2.500 metres quadrats serà inaugurat hui a les 19:30 hores en un acte amb focs d’artifici, llum i pólvora que es farà al voltant de les 21 hores.

Aquesta “aposta decidida” de la Junta Central Fallera (JCF) de València per a una exposició “amb gran nivell en totes les seccions, també les infantils” i “moltíssim atractiu” s’ha presentat aquesta vesprada en roda de premsa pel president de l’entitat i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset; el vicetitular José Manuel Acosta; el director general de Cacsa, Enrique Vidal, i els representants del patrocinador oficial de l’esdeveniment, Gelats Nestlé, Gloria Puig i Carlos Hidalgo. L’Exposició del Ninot2017 romandrà oberta al públic en la Sala de les Alqueries durant tot el mes de febrer i les primeres setmanes de març fins que el dimarts 14 del calendari josefino la Fallera Major Infantil de València, Clara Parell, desvetle el ‘ninotindultat’ infantil d’enguany, i un dia més tard li prenga el testimoni la Fallera Major, Raquel Alario, amb l’elecció de l’escultura que se salvarà del foc; els dos en sengles actes a les 18 hores que serviran de partida per a la seua incorporació al Museu Faller, encara que es desvetlaran l’1 de març.

Últimas noticias

Contenido relacionado