Ibáñez: “els comptes de Puig i Oltra són una burla i un engany per a Castelló”

El diputat autonòmic pel Partit Popular, Rubén Ibáñez, i la secretària general del Partit Popular de la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, han realitzat un balanç dels comptes del Consell per a 2018 en la província de Castelló.
Rubén Ibáñez ha assegurat que “els comtes de Puig i Oltra són una burla i un engany per a la província de Castelló perquè no solucionen els problemes reals de la gent, agreugen les diferències territorials i discriminen als castellonencs”.
El responsable del PPCV ha assegurat que “els pressuposats del Consell per a 2018 agreugen de forma extrema les desigualtats entre municipis”.
A més, “els pressupostos per al pròxim any repeteixen les inversions que ja estaven previstes per a 2017”. “El govern de Puig i Oltra no sap gestionar, per açò no executa”, ha assenyalat Ibáñez. En aquest sentit, ha apuntat que el pressupost de 2018 contempla la mateixa inversió que figurava l’any passat per als centres de salut 1 i 2 de la Vall d’Uixó, i per al de Vinaròs.
Així, Rubén Ibáñez parla de “tracte discriminatori del Consell amb els municipis de Castelló”.
Per açò, el Partit Popular esmenarà els comptes del Consell i “posarem sobre la taula les necessitats reals de la província de Castelló”. Segons Rubén Ibáñez, “allò bo és que són els últims pressupostos de Puig i Oltra. I el dolent és que els castellonencs estem discriminats respecte a la gent de València i Alacant”.
Per la seua banda, la secretària general del Partit Popular de la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat que els comptes del Consell són “una decepció absoluta perquè el 90% dels municipis de la província han quedat fora de les inversions del govern valencià que ja ha deixat la gestió perquè les infraestructures i la construcció de col·legis ja no són una prioritat”.
Segons Vicente-Ruiz, “Ximo Puig està segrestat per Compromís i s’ha rendit a les prioritats de Mónica Oltra que són l’adoctrinament i canviar l’imaginari col·lectiu”. La secretària general del PPCS ha assegurat, que ”les prioritats del Consell són seguir alimentant els organismes autònoms per a col·locar als seus amics i afins, i potenciar Tele Oltra”.

CatalanSpanish