30.8 C
Valencia

L’Ibex-35 torna a retrocedir amb una caiguda del 3,1% i se situa a prop dels 6.300 punts

El coronavirus també continua afectant les borses del Vell Continent.

- Publicitat -AVL

L’Ibex-35 ha obert la sessió d’este dimecres amb un retrocés del 3,1% que ha situat el selectiu en els 6.295 punts i ha deixat enrere la pujada del 6,4% de dimarts, a quasi 6.500 punts, gràcies a les mesures que es van aprovar per pal·liar els efectes econòmics del coronavirus.

Quasi tots els valors han començat en negatiu, especialment Meliá (-9%), Mapfre (-7,2%), Amadeus (-7,1%), Santander (-6,1%) i Telefónica i ACS, que han caigut més d’un 5%; BBVA, Mediaset i Sabadell han cedit més d’un 4%; i només Red Eléctrica i Naturgy han registrat pujades del 7,9% i 0,6%, respectivament.

El coronavirus també continua afectant les borses del Vell Continent. Frankfurt ha obert amb un retrocés del 3,9%; Londres ha cedit un 3,4% i París ha caigut més d’un 5%.

En el mercat de divises, l’euro ha perdut posicions davant el dòlar i s’ha intercanviat a 1,0987 ‘bitllets verds’, mentre que en el mercat de deute la prima de risc espanyola ha pujat fins als 145,6 punts bàsics.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.
- Advertisement -

: Valencià