Identificats en Almardà dues persones per llançar restes de poda

Agents de la Policia de Barris, la nova unitat de la Policia Local de Sagunt, han identificat a Almardà a dos persones per llançar grans quantitats de restes de poda en abocadors incontrolats de la zona. Segons informen fonts policials, els agents van realitzar un seguiment i van comprovar com estos dos individus realitzaven esta activitat a hores diferents i utilitzant distints vehicles.

Estos seguiments es realitzen per intentar minimitzar l’impacte ambiental i econòmic que generen la neteja i l’eliminació d’estes zones incontrolades. Comportaments incívics com este suposen un esforç econòmic per part de l’Ajuntament, tant per la recollida com per l’eliminació dels residus. Concretament, este tipus d’actes costen al consistori més de 100.000 € anuals i més de 2.400 hores de treball.

Les dos persones identificades per este fet han sigut proposades per a sanció per infringir l’ordenança de convivència.

La Policia Barris és una nova unitat que la Policia Local de Sagunt va presentar fa escassament una setmana i que destaca per fer especial incidència en les ordenances municipals que més afecten la ciutadania per augmentar el grau de satisfacció dels veïns i veïnes i reduir la delinqüència.