4:30 pm - Saturday, 30 May 2020

Igualtat destina 400.000 euros a fomentar la igualtat i l’associacionisme de dones

- Publicidad -Reciplasa

Les subvencions estan dirigides a entitats sense ànim de lucre i el termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 24 de gener

Coronavirus
Escalante GVAMobilitat Matriculació
CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives destina en 2019 un total de 400.000 euros per a promoure la participació i la presència de les dones en condicions igualitàries en tots els àmbits de la societat, visibilitzar-les i potenciar el teixit associatiu de dones.

Així, la Conselleria subvenciona programes d’entitats que fomenten l’equitat entre dones i homes, així com l’associacionisme de dones en la Comunitat Valenciana, mitjançant una convocatòria publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Cal recordar que aquestes ajudes es van convocar per primera vegada l’any 2016 amb una consignació pressupostària de 300.000 euros i, per a 2019, s’ha incrementat un 33,3% i suposen un exemple més del compromís del Consell en la lluita per la igualtat entre homes i dones.

Així mateix, reflecteixen la voluntat de treballar de la mà amb les entitats feministes, per a potenciar un teixit associatiu fort resulta fonamental per a avançar en el camí per a aconseguir una societat igualitària.

Aquestes ajudes van dirigides als programes que fomenten l’associacionisme de dones i la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, amb la finalitat de potenciar i enfortir el teixit associatiu, com a llit per a promoure la seua participació i presència en condicions igualitàries en tots els àmbits de la societat, entre altres.

Poden ser beneficiàries de les subvencions qualsevol associació que acredite que, almenys, el 90% de les persones associades són dones, o aquelles entitats sense ànim de lucre que tinguen entre les seues finalitats la promoció de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Entre els criteris de valoració de les sol·licituds es tindrà en compte l’antiguitat de l’entitat, la seua especialització, la presència equilibrada de dones en els òrgans de govern de la mateixa i la contractació de dones víctimes de violència de gènere, amb diversitat funcional igual o superior al 33 per cent o en risc d’exclusió.

A més, es tindrà en quanta la possessió d’un certificat o distintiu empresarial en matèria d’igualtat o com a entitat col·laborada en igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Respecte al projecte objecte de finançament, es tindrà en compte a l’hora de la valoració la qualitat d’aquest, els recursos humans i l’originalitat i viabilitat del projecte.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 24 de gener i la sol·licitud telemàtica està accessible en la seu electrònica de la Generalitat en la web consultar ací i també en l’enllaç següent: consultar açi.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Guillamón pregunta a Marco “com farà per a saltar-se el Pativel, contra el qual no va al·legar, i que ara limita els negocis de...

Guillamón: “Sol·licitem que busquen immediatament una solució a un problema que és un fre importantíssim a l'activitat turística de la nostra ciutat"

Benicàssim intensifica els tractaments contra els mosquits actuant de manera diària

L'Ajuntament reitera la sol·licitud a Conselleria per a la realització de tractament aeri.

L’UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l’activitat científica d’instituts i grups d’investigació

L'UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l'activitat científica d'instituts i grups d'investigació

Tres ferits de 18 en una baralla a Torrefiel (València)

Fins al lloc es van desplaçar dos unitats del SAMU. Els serveis mèdics van atendre tres ferits, tres joves de 18 anys.

L’alcalde de Nules proposa saltar-se la llei per a pagar serveis que va contractar sense diners

Intervenció adverteix que és necessari un pressupost per a sufragar un dèficit d'1,3 milions d'euros.

Esta publicació està disponible en : Valencià