sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La regidoria d’ Igualtat presenta la programació del 8 de Març

La regidoria d’ Igualtat ha presentat la programació i el cartell del 8 de Març, Dia internacional de la Dona. La regidora de l’àrea, María Giménez, ha declarat que esta programació és “extensa i recorrerà tot el mes de març amb motiu d’este dia. Participarem des de l’àrea d’Igualtat al costat dels diferents col·lectius feministes i també culturals”. Giménez ha destacat que és un programa “molt ric en música, teatre, xarrades, temàtiques, exposicions i curts de cinema” i ha convidat “a totes i tots a participar”.

El programa d’actes en commemoració del 8 de Març inclou 22 esdeveniments, que es desenvoluparan entre l’1 i el 22 de març. En la programació s’inclouen exposicions, concerts, obres de teatre, ponències, xarrades i projeccions audiovisuals.

La programació començarà el dijous 1 de març a les 19 hores amb el lliurament del premi al cartell guanyador del XXVI Concurs de Cartells amb motiu del 8 de Març. El lema del cartell guanyador d’enguany és: “Feminismes: vaig com vull i vaig on vull”, d’Ángeles Tornero Santos. Al mateix temps, s’inaugurarà en la Casa de Cultura Capellà Pallarés l’exposició de cartells i de la Tira de Dons amb el títol “Cal que nasquen flors”, visitable fins al 23 de març.

Entre els actes programats destaca el Festival Fem(me) Dansa, que mostrarà l’art de la dansa amb obres d’autoria femenina. Les representacions tindran lloc els dies 2, 3, 4, 10 i 11 de març. La primera d’elles es representarà com a acte de clausura de la manifestació “Feminisme en lluita: vaig com vull, vaig on vull i quan vull”, convocada per Coordinadora de Dones i que partirà des de l’albereda del Port de Sagunt el divendres 2 de març a les 19.30 hores.

També tindrà lloc el III Festival Alça-veus, amb el lema “Vaig com vull, vaig on vull i quan vull”, organitzat per l’associació Amigas Supervivientes amb la col·laboració de l’IES Clot del Moro, Radio Ciudad Prohibida, Danzas Urbanes i AVOCAM. Serà el divendres 9 de març des de les 18 hores en els jardins de l’Antic Sanatori i voltants.

Tota la programació estarà disponible a partir de demà en el següent enllaç:

http://www.aytosagunto.es/es-es/ayuntamiento/servicios/bienestarsocial/mujer/paginas/documentos-mujer.aspx

Últimas noticias

Contenido relacionado