Oltra agraeix al col·lectiu de taxistes la seua col·laboració per a lluitar contra la violència masclista i de gènere

La campanya incideix en la implicació de tota la societat en la lluita per a eradicar la violència masclista i de gènere

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha agraït la col·laboració del col·lectiu de taxistes, que portaran a les ciutats d’Elx, València, Alacant i Castelló la campanya ‘Assenyala al masclisme’, impulsada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat entorn del 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Oltra ha realitzat aquestes declaracions després de la trobada amb representants de diverses associacions de taxistes que s’han sumat a la campanya de la Generalitat contra la violència de gènere ‘Assenyala el Masclisme’.

La vicepresidenta ha manifestat la importància de la col·laboració del col·lectiu “estratègic” en la campanya del 25N contra la violència masclista i la violència de gènere perquè els taxis són aparadors que s’estan movent permanentment per la ciutat, portant i visibilitzant aquest missatge que assenyala al masclisme”.

Una campanya que, segons ha reiterat, vol “implicar a tota la societat contra la violència de gènere i masclista”, de manera que es comprenga que no és un problema d’una dona que el puga estar patint a la seua casa, sinó que quan agredeixen o maten a una dona, “tota la societat aquesta implicada en la lluita per a eradicar aquesta violència”.

Per part seua, en representació del col·lectiu de taxis, Marian ha manifestat que tenint en compte que es tracta d’un col·lectiu majoritàriament masculí, la col·laboració “pot ajudar a conscienciar més a la societat sobre aquest problema tan greu que estem patint amb la violència masclista”. També ha ressaltat la importància de la difusió per a la visibilitat d’aquesta campanya en el transport perquè al seu judici, el taxi és “un panell informatiu que pot arribar a més persones”.

Publicitat