La imatge del Dia de la Província enalteix l’Arquer de la Valltorta com a emblema dels 135 municipis de Castelló

La imatge del Dia de la Província, que la Diputació celebrarà de forma solemne dissabte que ve 3 de març, enaltirà l’Arquer de la Valltorta com a emblema identitari dels 135 municipis de Castelló. Ha estat l’estudi castellonenc JuárezCasanova, guanyador de la crida al projecte realitzada pel Govern Provincial, el que firma aquest disseny net i càlid que associa els seus colors i formes al clima mediterrani de la província de Castelló.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha presentat aquesta imatge després de reunir-se amb els seus creadors. “Presentem un cartell que destil·la a la perfecció l’essència del que volem representar en el Dia de la Província. Un dia per sentir-nos profundament orgullosos de ser de Castelló”.

En aquest sentit, el president ha assegurat que “la creativitat del cartell que ens acompanya aquest any compleix amb l’objectiu que ens marquem tots els anys de la mà dels creatius de la nostra terra. Ve a marcar aquest caràcter mediterrani, ve a conjugar la força de l’Arquer, emblema del Dia de la Província, amb una ambientació en la qual tots els pobles, els 135 pobles de la província puguen veure’s representats”.

Explicació del disseny

L’element principal de la imatge és l’Arquer de la Valltorta, emblema del Dia de la Província, d’acord a edicions anteriors, convertint-se en l’eix vertebrador del dia de tan assenyalada data.

Tal com han explicat des de l’estudi JuárezCasanovala nostra proposta per representar la figura de l’Arquer, es basa en el concepte del valor d’identitat, prenent com a referència l’eslògan ‘135 identitats, una província única’, significant en l’Arquer el número 135, per així destacar i reforçar la idea que l’Arquer representa als 135 pobles de Castelló.

El resultat és una imatge clara, senzilla, equilibrada, dinàmica i fàcil de descodificar. De colors vius, càlids, associant-los al clima mediterrani de la província, a la seua llum i al sol.

Orgull de pertinença i promoció del talent de Castelló

D’acord als objectius que es marca la Diputació de Castelló amb la celebració d’aquest acte solemne de lliurament de reconeixements de la Diputació als valors més consolidats de la província, també el disseny del cartell que dóna imatge a tan important cita és una oportunitat amb la qual promocionar el talent dels dissenyadors de la província.

“Anem de la mà dels creatius de la nostra terra, als qui també volem brindar una oportunitat de ser partícips d’aquest projecte col·lectiu que és el Dia de la Província i que ha de contribuir al fet que tots els castellonencs puguem d’alguna manera aportar amb el nostre esforç personal a fer un projecte comú del qual sentir-nos més orgullosos”, ha explicat Moliner.

CatalanSpanish