Una immobiliària de Castelló ofereix “magnífiques cases” precintades per la policia local

Els habitatges oferits en el Raval Universitari, tenen queixes dels veïns per caigudes de rajoles, falta de devolució de les fiances i fins i tot per tenir ocupes.

L'obra ha sigut atacada hui per un grup de persones, que ocultaven el seu rostre sota un casc de moto.

La pujada dels pisos a Castelló no té mesura, però si un reflex de fins a on arriben algunes empreses per lucrar-se a costa dels inquilins. La immobiliària Altamira ha anunciat a Castelló de la Plana una oferta que ells qualifiquen de “magnífica” per habitatges en el Raval Universitari, pròxim a l’UJI.

Estos habitatges, oferits a 430 €, han causat la indignació dels inquilins, que han plagat la seua publicitat en les xarxes amb queixes i fotos que mostren l’altra cara d’esta immobiliària.

PublicitatAVL

Alguns veïns han pres fotos molt diferents de les quals es mostren en la publicitat, on apareixen tanques recorrent el perímetre de diverses finques. Fonts de la Policia Local han informat que fa diverses setmanes les van posar per despreniment de rajoles en uns edificis que tenen vora 10 anys, fa uns dies també les van haver de posar en un altre accés de l’edifici pel mateix problema.

Múltiples han sigut les queixes dels veïns per la falta de reparacions i la pujada dels immobles, que per als que ja viuen dins passa de 340 a 430 euros amb el procés de renovació. La falta de respecte per les normes comunes, els ocupes, fins i tot les queixes d’antics inquilins que des de fa mesos reclamen la devolució de la fiança són prou comunes en les finques. Tot açò ha fet que la publicitat a la xarxa es convertisca en un fòrum de reclamacions d’un veïnat que es manifesta furiós.

Segons els veïns que porten més temps, el pas de l’edifici d’unes immobiliàries a unes altres ha fet que les condicions empitjoraren a cada vegada que passaven. Segons afirmen els veïns, amb cada canvi s’ha perdut en manteniment de l’edifici i cada vegada són més els pisos que estan desocupats per la pujada de preu i la baixada de condicions.

Esta publicació està disponible en : Valencià