4.8 C
Valencia

L’Ajuntament i la UA es comprometen a impulsar el Parc Científic per promoure el creixement econòmic de la província

El conveni signat avui té com a objectiu l'intercanvi i difusió del coneixement científic i cultural, així com la cessió d'ús d'espais públics i mitjans tècnics necessaris.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per impulsar l’intercanvi i difusió de coneixement científic i cultural a la ciutat d’Alacant, així com promoure la cessió del ús dels espais, comprometent-se en el marc de les converses mantingudes a reprendre el projecte estratègic del Parc Científic per a resoldre i agilitar la gestió de les llicències, així com el creixement de noves empreses innovadores.

“Hem aprofitat aquesta ocasió per parlar sobre un projecte estratègic d’àmbit municipal i provincial com és el Parc Científic, en el qual la Universitat ha fet un esforç molt important i on cal recolzar els projectes a desenvolupar, per tant avui també ens posem a treballar per a les iniciatives d’impuls del parc científic “, ha assenyalat l’alcalde d’Alacant.

En aquest sentit, el primer edil ha destacat que “el Parc Científic requereix obres a executar i infraestructura, pel que tenen garantit el suport dels treballadors municipals. Les instruccions són que les llicències es tramiten amb la pressa necessària i que les qüestions que vagin sorgint es resolguin amb normalitat “.

Per la seva banda el rector de la UA, Manuel Palomar, ha agraït a Luis Barcala “l’interès mostrat per conèixer tot el que estem tirant endavant en un convingut que va a incrementar l’activitat a la ciutat d’Alacant en matèria de cultura”, a temps que es referia al parc Científic afirmant que “l’alcalde ha mostrat el seu interès institucional i personal per visitar in situ i així conèixer de primera mà l’estat actual del parc i el desenvolupament que pot tenir en els pròxims mesos”.

- Publicitat -

Pel que fa al nou conveni, que tindrà una durada d’un any, les dues institucions es comprometen a col·laborar en la realització i difusió de les activitats culturals produïdes per les Aules Culturals de la UA en els diferents espais públics dependents de l’Ajuntament d’Alacant, entre els que es troben al Centre Cultural Les Cigarreras, el Museu d’Art Contemporani d’Alacant, la sala d’exposicions Llotja del Peix i Castell de Santa Bàrbara.

L’Ajuntament d’Alacant i la Universitat procediran a constituir una comissió mixta, per tal d’efectuar el seguiment de l’aplicació del conveni en tots els seus aspectes, així com de resoldre els dubtes que susciti la seva aplicació. La Comissió Mixta estarà integrada pel vicerector de Cultura, Esport i Llengües, o persona en qui delegui, i pel regidor de Cultura, o persona en qui delegui.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,332FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

1 COMMENT

: Valencià