Incautats 2.400 grams de cocaïna a una passatgera en l’aeroport de València

Una persona de nacionalitat colombiana, portava en envasos de cosmètics, 2'5 kg.

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de substàncies estupefaents en l’Aeroport de València, en el dia d’ahir 28 d’octubre, es va procedir a la detenció d’una dona que portava cocaïna en el seu equipatge oculta en envasos d’ús personal.

Els fets van ocórrer en el dia d’ahir al voltant de les 13.30 hores, quan esta persona una dona de nacionalitat colombiana i procedent d’un vol internacional Colòmbia via Madrid, és identificada per agents de la Guàrdia Civil de l’Aeroport de Manises, quan es disposava a recollir l’equipatge facturat davant les sospites que poguera portar droga.

Rovira  

En el registre practicat per la Guàrdia Civil a esta dona prèvia entrevista i inspecció de l’equipatge, els agents van comprovar que entre els envasos que portava en les seues maletes portava oculta 2’5 kg de possible cocaïna.

Realitzant per tant un testatge amb reactius químics en esprai la prova amb el reactiu “Cocatest” va donar com a resultat positiu a la cocaïna.

Per este motiu, es va procedir a la detenció d’una dona de 45 anys de nacionalitat colombiana, com a suposada autora d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm.3 de Quart de Poblet.
Estes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aqueixa manera poder erradicar el va traficar de substàncies estupefaents en el Port i Aeroport de València.

PublicitatJuega Limpio Orihuela