domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’incendi de la Calderona ha cremat ja 1.289 hectàrees

El treball incansable del dispositiu desplegat pel Consorci Provincial de Bombers de Castelló i València, Bombers de la Generalitat i la UME per a combatre l’incendi forestal que ha calcinat 1.289 hectàrees dels termes municipals de Gàtova, Sogorb, Altura i Soneja ha permés que l’incendi estiga estabilitzat i que les labors d’extinció es puguen centrar al llarg d’este dissabte a refrescar i assegurar el perímetre.

No en va, el director del Lloc de Comandament Avançat situat a Altura, Raúl Gil, ha informat este migdia que l’incendi forestal no ha patit “cap reculada. La humitat més gran de la nit ha tingut una repercussió positiva per al desenvolupament dels treballs. Esta major humitat també està sent un aliat en cas de possibles reproduccions”.

De fet, entre les actuacions més ressenyables, el dispositiu desplegat al llarg del dia d’avui, i integrat per 150 efectius terrestres, 25 vehicles i 6 mitjans aeris, estos últims centrats a la vigilància i refresc dels punts més calents que són detectats per l’helicòpter de vigilància i els efectius terrestres, ha hagut de sufocar a primera hora un tronc que presentava certa ignició encara que, ha incidit Gil, els “esforços se centren ara a refrescar al màxim la zona i assegurar el perímetre”.

Últimas noticias

Contenido relacionado