05:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda per provocar un incendi en un habitatge al centre de València

Agents de la Policia Nacional i Policia Local han detingut en la matinada del diumenge en els voltants d’un carrer del districte de Centre de València a una dona de 40 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte d’incendis, després de pel que sembla provocar un incendi en l’habitació d’un habitatge i a continuació marxar d’aquesta. Dos dels inquilins van ser rescatats pels bombers.

Els fets van ocórrer al voltant 2:20 de la matinada del diumenge quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un habitatge del districte de Centre de València, on pel que sembla hi havia un incendi i eixia molt fum d’una finestra.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on es trobava un indicatiu de Policia Local i diversos inquilins de l’habitatge, així com van esbrinar que l’incendi pel que sembla hauria sigut provocat per una dona coneguda per tots ells.

En aqueix moment, van arribar els bombers al lloc que van rescatar de l’interior de l’habitatge a dos inquilins, una dona que es trobava sota un llit en l’habitació contigua a la qual s’havia iniciat el foc, i un home en el moment en què s’anava a llançar per la finestra per a salvar-se de les flames.
Els policies van esbrinar que moments abans una dona havia estat en l’habitatge i havia tingut una discussió amb un dels inquilins, per a, a continuació marxar els dos. Transcorreguts uns minuts un inquilí va escoltar sorolls en l’habitació contigua, per la qual cosa va eixir a veure què ocorria i va veure que es calava foc per què va estar a punt de llançar-se des de la finestra per a salvar-se de les flames.

Seguidament, els agents van esbrinar que un indicatiu de policia local s’havia entrevistat amb la sospitosa que els havia manifestat que havia discutit amb un xic que li havia llevat la bossa.

Els policies van realitzar una inspecció pels voltants de l’habitatge, localitzant a la sospitosa juntament amb un amic, esbrinant que moments abans aquest en saber que li havien sostret la bossa l’havia acompanyat fins a la casa. Aquesta va romandre uns minuts en aquesta, mentre ell l’esperava en les escales, desconeixent el que havia fet.

Finalment, els policies nacionals i locals després de realitzar diverses comprovacions la van detenir com a presumpta autora d’un delicte d’incendi.

La detinguda, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado