03:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Incendi en dos habitatges a Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a dos homes de 19 i 35 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte d’incendis, després de pel que sembla provocar dos incendis en dos habitatges en la barriada de Beniopa d’aqueixa localitat. En el moment del foc cap dels dos habitatges estaven ocupades.

El primer incendi va ocórrer el dia onze d’aquest mes quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un habitatge de la barriada de Beniopa de Gandia on pel que sembla hi havia un incendi.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on es trobaven ja els bombers, esbrinant que l’incendi pel qual sembla hauria sigut provocat així com que l’habitatge havia quedat totalment calcinada i que no es trobava ningú en el seu interior.

Tres dies més es va produir un altre incendi d’un altre habitatge en la mateixa barriada i pertanyent al mateix clan familiar, quedant totalment calcinada i sense ocupants en el seu interior.

Finalment els investigadors després de realitzar les gestions oportunes van esbrinar la identitat dels sospitosos i que una vegada localitzats van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte d’incendi.

Els detinguts, un sense antecedents policials, va ser posat en llibertat no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit per a açò, mentre que l’altre amb antecedents policials, va passar a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado