Assistides deu persones en l’incendi d’un habitatge a Xirivella

Deu persones han resultat ferides de diversa consideració en l'incendi d'un habitatge al carrer Sagrament Esteve de Xirivella.

Deu persones han resultat ferides de diversa consideració en l’incendi d’un habitatge al carrer Sagrament Esteve de Xirivella.

El Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut esta matinada en un incendi ocorregut prop de les 3.30 hores en un edifici de cinc altures a Xirivella.

El foc ha afectat un habitatge de la primera planta i també l’escala de l’edifici, mentre que la resta de les vivendes han sigut afectades per fum. El Consorci ha mobilitzat diverses dotacions de bombers i comandaments dels Parcs de Paterna, Torrent, Silla i Central. Els efectius han rescatat a quatre persones que es trobaven dins l’edifici.

Les persones ferides són quatre dones d’entre 35 i 68 anys i sis homes d’entre 21 a 68 anys.

Van intervenir dos unitats del SAMU (Servei d’Ajuda Mèdica Urgent), dos unitats de SVB (Suport Vital Bàsic) i una ambulància convencional TNA (Transport no Assistit).

Sengles unitats del SAMU van evacuar a l’hospital La Fe de València a una dona de 35 anys i a un home de 26 anys, tots dos com a grans cremats.

Una unitat de SVB va traslladar a l’hospital La Fe de València a un home de 21 anys amb cremades a les cames i a una dona de 43 anys per intoxicació de fum.

L’altra unitat de SVB va portar a l’hospital de Manises a una dona i a un home, tots dos de 68 anys i tots dos amb intoxicació de fum.

L’ambulància TNA va traslladar a l’hospital General de València a una dona de 41 anys i a tres homes de 32, 40 i 52 anys, tots ells per inhalació de fum.

CatalàEspañol