Un incendi en Castelló ha creat una intensa columna de fum negre al municipi

Els Bombers Municipals i la Policia Local de Castelló intervenen en l'extinció d'un aparatós incendie en l'Avinguda Enrique Gimeno, a causa de la combustió de fems, acumulades en els solars.

AVL

Una reguarda de Bombers Municipals i la Policia Local de Castelló han intervingut aquest matí en un incendi d’uns solars abandonats situats en l’Avinguda Enrique Gimeno, en el qual no hi ha hagut que lamentar ni danys personals ni materials, encara que les flames han estat a punt d’aconseguir algunes edificacions abandonades que es troben disseminades per la zona de sinistre i que no s’han vist afectades gràcies a la ràpida intervenció dels bombers municipals.

Els fets s’han produït al voltant de les 11.45 hores, quan la Sala Municipal de Seguretat i Emergències 092 ha rebut nombroses trucades de veïns de la zona que informaven, que s’albirava una intensa columna de fum molt negre en els voltants de l’Avinguda Enrique Gimeno a l’altura de l’Av. de Ribesalbes. Fins al lloc s’han desplaçat immediatament diverses patrulles de la Policia Local de Castelló i diverses dotacions de Bombers Municipals, que en arribar al lloc de l’incendi han observat que es tractava horts abandonats en flames. El foc havia aconseguit grans dimensions, a causa de la gran quantitat de vegetació i brossa acumulades en els solars. No obstant això, la ràpida intervenció dels bombers municipals ha aconseguit que l’incendi no aconseguira cap d’aquestes edificacions i al voltant de les 13:30 s’ha donat per extingit l’incendi.

En les tasques d’extinció han participat un total d’11 bombers, dos caps i un sergent cap de torn i s’han emprat quatre vehicles, un camió nodrissa de gran capacitat, dues bombes urbanes i un vehicle lleuger de comandament.

 

- Advertisement -
CatalanSpanish