La indignació catalana s’estén als carrers de la Comunitat Valenciana

Publicitat

Dos punts de vista s’han fet sentir en els carrers durant tot el cap de setmana, d’una banda aquells que defensaven la unitat d’Espanya i per una altra els que recolzaven el dret a decidir dels catalans, causa que va ser acompanyada d’aquells que se solidaritzaven amb els ferits en les càrregues policials que s’han realitzat en innombrables carrers de Catalunya.

10.000 persones es concentraren en la plaça de l’Ajuntament, convocats per la Plataforma pel Dret a Decidir al País Valencià. Cap a les 18.30 hores va començar una concentració que acabaria per recórrer el carrer de Colón fins a arribar a la Delegació del Govern i retornar al punt d’inici, al crit de “més paperetes, menys metralletes”.

PublicitatRovira  

Eixe mateix matí es van concentrar prop de 2.000 persones enfront del consistori valencià per a defensar la unitat d’Espanya. Els convocants van ser els membres de la plataforma cívica Ara Espanya.

Durant el dia d’ahir es va procurar evitar la possible coincidència de reivindicacions després dels fets ocorreguts a Castelló on membres de la Brigada Antifeixista de Castelló van llançar paperetes sobre manifestants per la unitat d’Espanya que es concentraven a les portes de l’Ajuntament.

PublicitatJuega Limpio Orihuela