20.3 C
Valencia

Xàbia consolida el seu compromís amb la infància creant una regidoria específica

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Xàbia consolida el seu compromís amb la infància amb la creació d’una regidoria específica. Ahir de matí l’alcalde, José Chulvi, ha signat la resolució d’aquesta nova delegació, que serà assumida per l’edil Montse Villaverde, qui ja s’encarrega d’Educació i Participació Ciutadana, àrees que compten amb una llarga trajectòria treballant projectes per a la infància.

Villaverde ha explicat que en els últims anys, aquests departaments han anat  desenvolupant programes des de la perspectiva dels més xicotets i atès aquelles necessitats detectades. Com a projecte més ambiciós, en 2011 la regidoria de Participació Ciutadana va crear l’òrgan de participació infantil juvenil conegut com «Consell de Xiquets i Xiquetes», que des de llavors ha arreplegat la visió de la infància i afavorit la seua participació democràtica, real i efectiva, com a ciutadania de ple dret.

En els últims mesos s’ha anat un pas més enllà amb la finalitat de promoure el seu benestar i desenvolupar els drets plasmats en la Convenció sobre els Drets del Xiquet, per la qual cosa l’Ajuntament està elaborant un Pla Estratègic d’Infància i Adolescència i ha sol·licitat a UNICEF el reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància.

Dins d’aquest pla s’inclou la creació d’aquesta nova regidoria d’infància des de la qual s’aprofundirà en el desenvolupament de mesures i projectes que augmenten la participació democràtica dels més joves del municipi i es dinamitzaran les accions per a aconseguir el certificat de ciutat amiga de la infància.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,322FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les altes de llits UCI a Castelló es resisteixen al descens de les xifres COVID

El gerent del Departament de Salut de Castelló espera que en un parell de setmanes es reflectisca a cures intensives les altes que ja estan donant en planta.

Barceló: “Falta concretar si les 10 persones màximes pel Nadal seran d’una o de dos unitats de convivència”

Les declaracions de la consellera de Sanitat en la seua visita d'este dilluns a Castelló deixen enlaire si serà o no possible la reunió per les festes de persones que no convisquen habitualment.

22 milions més d’euros en el pressupost de la Diputació que supera els 168 milions

Reconstruir Castelló, Impulsar, protegir i fer més sostenible la província són els quatre eixos fonamentals en què s'estructuren els comptes pel 2021 que hui s'han presentat.

Turisme presenta a les empreses de restauració de la Comunitat al segell L’Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer ha presentat a través d'un seminari web l'esborrany del manual per a adherir a les empreses de restauració al segell L'Exquisit Mediterrani.

Investiguen a una persona per l’enverinament de dos gats a Castelló

S'han localitzat els cadàvers de dos gats, un d'ells tenia propietari.
- Advertisement -

: Valencià