La Diputació promocionarà amb l’II Infinitriman de Benicàssim la costa i l’interior de la província

Martínez: "L'impacte és enorme, tots els participants són de fora de la província i el 85% vénen de fora de la Comunitat".

Publicitat

La Diputació de Castelló promocionarà a partir de matí i fins a aquest dissabte 6 d’octubre els millors atributs de l’interior i la costa castellonenca a través de l’esport a través del Infinitriman de Benicàssim. A través de la seua aposta turística i esportiva Castelló Escenari Esportiu, el Govern de la província recolzarà la celebració d’aquesta prova que recorrerà 515 quilòmetres de 45 municipis de la província mostrant els millors atractius de la província a 200 persones vingudes de fora de la província.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat en la presentació d’aquesta competició que “un dels aspectes més importants d’aquesta competició és la procedència dels seus participants, doncs íntegrament procedeixen de fora de la província, i en un 85% de fora de la Comunitat Valenciana. Aquesta segona edició és la consolidació d’una competició amb una gran qualitat organitzativa en una nova especialitat en alça i a la qual desitgem molts anys de trajectòria donat el gran benefici que reporta als nostres pobles”.

PublicitatRovira  

És per açò que el diputat ha assenyalat l’important impacte turístic que la prova deixarà en el territori castellonenc, especialment per la seua capacitat d’arribada a públic estranger. “És una competició que porta a esportistes de fora de la província, que pernocten en establiments hotelers de Castelló i que a més porten amb si a molta gent al voltant, per ser competicions exigents ja quant a organització i infraestructura”.

Per part de l’organització, Manu García ha explicat que “no hi ha millor forma de mostrar Castelló Escenarion Esportiu que recórrer 515 quilòmetres del seu territori nadant, a peu i amb bicicleta coneixent la seua costa, el seu interior, o els seus passejos. Aquesta prova és un vertader aparador de tot el que Castelló pot oferir per a la pràctica de l’esport”.

Infinitriman, prova extrema que guanya adeptes

Amb Benicàssim com a seu principal aquesta prova ultra recorrerà 515 quilòmetres de 45 poblacions de la província posant l’accent que Castelló és un vertader escenari esportiu. Els 25 participants s’enfrontaran a 10 quilòmetres nadant, 421 amb bicicleta i 84 corrent.

Són 25 els equips que conjuntament amb la tripulació, els entrenadors, els mecànics i els fisioterapeutes repercuteixen en més de 525 pernoctacions directes per al turisme de la província. Aqueix ha sigut precisament l’aspecte més destacat pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim en la presentació. “Per als nostres municipis és molt important comptar amb competicions com aquesta que en unes dates molt oportunes són un revulsiu per als nostres establiments turístics per la gran quantitat de pernoctacions que suposen”.

La prova en l’aspecte esportiu pertany al Campionat d’Espanya de Ultradistancia.

Fer del 2018 l’any de l’esport a Castelló

La Diputació de Castelló i el seu ambiciós projecte ‘Castelló Escenari Esportiu’ faran de 2018 l’any de l’esport en la província. Així, el Govern Provincial impulsarà aquest exercici entorn de 400 competicions esportives de diferents rangs i disciplines que deixaran un impacte econòmic en els pobles benvolgut en 15 milions d’euros.

Entre les competicions més destacades que ja s’han disputat en aquest potent calendari esportiu figuren els mundials de Trail, el Motocròs i el Campionat d’Espanya de Ciclisme en Carretera.

PublicitatJuega Limpio Orihuela