Ingressa a la presó un detingut per la mort d’un company d’una empresa de Riba-roja

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Llíria ha acordat l'ingrés a la presó d'un home detingut per causar la mort d'un company.

Publicitat

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Llíria ha acordat l’ingrés a la presó d’un home detingut dimarts passat per causar la mort d’un company de faena en una empresa de la localitat valenciana de Riba-roja, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Segons publica Levante-EMV, els fets van succeir dimarts passat a la vesprada en una empresa càrnica de Riba-roja on, en el transcurs d’una baralla, el presumpte autor dels fets va degollar la víctima. Tots dos són de la mateixa nacionalitat, de Ghana, i d’acord amb la mateixa informació, es coneixien des de fa temps i ja havien mantingut alguna discussió.

PublicitatRovira  

L’equip sanitari traslladat al lloc dels fets no va poder fer res per salvar la vida de la víctima, que va morir pràcticament en l’acte per la ferida rebuda al coll amb un dels ganivets utilitzats en el treball, segons la informació publicada.

El presumpte autor dels fets, que es va quedar al lloc, va passar dimecres a la disposició del titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Llíria, en funcions de guàrdia, que va decretar el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança. La causa està oberta per un delicte d’homicidi.

PublicitatJuega Limpio Orihuela