Ingressen a una component de la Cort d’Honor per còlic nefrític

La component de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València Consuelo Llobel, Helena Espert, va acudir a l'hospital després de reproduir-se-li una malaltia que ja va tindre al febrer.

La Creu Roja va registrar en el comunicat d’incidències d’ahir l’evacuació de Helena Espert per patir un còlic nefrític. Es tracta d’una de les components de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València per a l’exercici 2020, Consuelo Llobel. La dona està patint un calvari per un problema renal des d’el mes de febrer passat.

Ja havia estat ingressada per esta dolència

A primers de febrer és quan va patir el primer còlic. Malgrat els terribles dolors no va voler abandonar els actes (l’intercanvi de fotos) fins que la malaltia era insuportable i ja va haver d’acudir per primera vegada a un centre hospitalari.

Aquella malaltia, com sol ser habitual en els còlics de renyó, es sol superar sense deixar rastre, però no ha sigut així i, diverses setmanes després, se li han reproduït. Este dissabte ja va haver de guardar repòs, però el diumenge va decidir tornar a incorporar-se als seus actes oficials.

Malgrat els dolors, la fallera del Mercat Central va complir durant la primera part del dia (la visita al Parc de Bombers), però la cosa va empitjorar novament i va haver de ser portada en ambulància.

Helena aprofitarà l’inici de setmana, que és més fluix d’actes, per a recuperar-se per complet de la malaltia. Fins i tot l’alcalde Joan Ribó la va cridar en persona per a interessar-se pel seu estat.

: Valencià