Arranquen les festes de Montalba “de tots i per a tots” amb èxit de participació

L'alcaldessa de la Vall d'Alba, Marta Barrachina, destaca que la labor duta a terme per la comissió de festes “ha aconseguit que les festes de Montalba siguen molt més que bous i revetles”.

La missa i la processó en honor a Sant Antoni, així com la tradicional concentració de cavalls, han donat inici, este divendres, a un interessant i atractiu programa de festes que, organitzat per la comissió de festes, s’allargarà fins al pròxim 14 de juliol, sumant dos llargs i intensos caps de setmana que cada any converteixen a la pedania de la Vall d’Alba en el centre neuràlgic de la joventut de tota la província gràcies a les seues multitudinàries revetles i llargues nits de música.

“La comissió de festes ha fet un gran treball i ha preparat un programa de festes molt variat en el qual tots els veïns, tant majors com xiquets, podran gaudir de nombrosos actes”, explica l’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina, qui ressalta que són festes “de tots i per a tots”.

Rovira  

En aquest sentit, Barrachina subratlla que la labor duta a terme per la comissió de festes “ha aconseguit que les festes de Montalba siguen molt més que bous i revetles”. De fet, destaca, a tall d’exemple, que el programa també inclou un concurs de guinyot, sessions de tardeo i un sopar de ‘pa i porta’ en el que participarà la pràctica totalitat dels veïns.

PublicitatJuega Limpio Orihuela