8.9 C
Valencia

La Dénia agrícola mostra la seua cara més innovadora en el programa “Descobreix el paisatge”

El programa “Descobreix el paisatge” ha fet aquest mes de novembre la darrera ruta de l’any 2018 amb una visita a espais agrícoles del terme de Dénia.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
El programa “Descobreix el paisatge” ha fet aquest mes de novembre la darrera ruta de l’any 2018 amb una visita a espais agrícoles del terme de Dénia. Aquest primer programa, organitzat per la regidoria de Medi Ambient i l’Oficina de la Innovació i la Creativitat, tindrà continuïtat el pròxim mes de gener amb una visita a l’entorn rural i agrari de Jesús Pobre.
La visita de novembre ha reunit una vintena de persones, que van poder conèixer de prop i sobre el terreny el projecte i el cultiu d’hortalissa biològica d’Hort Obert, situat en la partida Vessanes, i els cítrics ecològics de la finca Mandarina Ecològica, en la partida Palmars.
“Descobreix el paisatge” es el primer programa agro-turístic comarcal i s’emmarca dins del Pla d’Acció Dénia & Marina Alta Tastinglife de la Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO. S’han involucrat 8 ajuntaments de la comarca i participen més de 20 professionals de l’agricultura i empreses agroalimentàries. De la mà de les productores i productors, es visiten camps d’ametllers, oliveres, tarongers, vinyes, cirerers, perelloners, garrofers, a més de camps d’arròs, blat, pruneres, llimoners, i horts d’hortalisses.
Amb la campanya, que es va iniciar el passat mes de febrer, es vol posar en valor el patrimoni agrari i el territori local, així com la dinamització turística de l’entorn mediambiental i agro-ecològic.
El visitants han tingut l’oportunitat de conèixer la producció local agrícola, en especial la ecològica; l’arquitectura tradicional vinculada al treball del camp; els espais naturals lligats a la producció agrària i les pràctiques responsables en l’ús del territori. Igualment, han pres contacte amb la base de la gastronomia local que són els productes i les varietats tradicionals cultivades a la comarca, a la vegada que s’intenta reforçar l’entorn rural i la gestió sostenible del medi ambient.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,316FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Pla d’Habitatge de Castelló xifra en 25 milions la inversió necessària per a cobrir la demanda habitatge social

La Regidoria d'Habitatge té el repte d'incrementar al costat del Consell el parc públic en aquesta legislatura i mobilitzar lloguers assequibles

Els centres educatius de Borriana es bolquen amb la formació en igualtat per a l’alumnat

A més de vestir arbres dels patis i elaborar papallones teixides amb #filsperlaigualtat, han preparat lectures, tallers i exposicions que reforcen el compromís i el suport amb les víctimes de la violència de gènere.

Bars de València, Sueca, Gandia, Alzira i Requena s’emporten els premis Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Un bar d’Eslida s’emporta el premi Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Compromís reclama un permís retribuït per als i les treballadores que han de cuidar a persones menors d’edat en quarantena per la Covid19

Actualment aquest permís només s'atorga per cura de les persones menors que han donat positiu, no per als que han de tindre cura de persones menors que guarden quarantena obligatòria sense estar contagiades
- Advertisement -

: Valencià