20.3 C
Valencia

El Ministeri de Defensa obri les inscripcions per a la jura de bandera a Onda

Els 'jurandos' ja poden realitzar la sol·licitud de manera online o presencial a l'Ajuntament.

- Publicitat -AVL


El Ministeri de Defensa ja ha obert el termini d’inscripció per a la jura de bandera per a personal civil que tindrà lloc a Onda el pròxim 16 de maig. Es tracta d’un solemne i multitudinari acte que reunirà 500 ‘jurandos’ i centenars de convidats en la plaça del Pla en el qual els onders i visitants podran reafirmar el seu compromís amb Espanya i mostrar el seu suport a les forces armades. Cal recordar que l’alcaldessa, Carmina Ballester, va sol·licitar al Ministeri acollir la pròxima jura de bandera a Onda i així se li ha concedit.

Els interessats a participar en la jura de bandera han d’emplenar un formulari que trobaran en la web del Ministeri de Defensa i remetre’l al correu electrònic juraonda@mde.es, acompanyat d’una fotocòpia del DNI. Així mateix, també poden presentar la documentació de manera presencial en el propi Ajuntament d’Onda. Cada jurant rebrà dues invitacions per a acompanyants.

“Serà un honor actuar com a amfitrions d’este emotiu acte per a reafirmar el compromís dels onders i els castellonencs amb Espanya”, ha apuntat la primera edil.

Cal recordar que el personal civil i militar que jure bandera es compromet a guardar la Constitució com a norma fonamental de l’Estat, amb lleialtat al Rei, així com a contribuir al bé comú i donar suport a la seguretat i la defensa d’Espanya.

Els requisits necessaris per a poder jurar bandera impliquen tindre la nacionalitat espanyola, haver complit els 18 anys i no haver sigut declarat incapaç per sentència jurídica ferma.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,722FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià