Turisme presenta ‘Instantes’, la primera sèrie de ficció creada per una destinació turística

La primera temporada s'emetrà a les 22 hores d'aquest dimecres al canal de Youtube de la Comunitat Valenciana amb 18 capítols

Castelló DLP Benicàssim

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha presentat aquest dimecres a Alboraia ‘Instantes‘, la primera sèrie de ficció creada per una destinació turística, la Comunitat Valenciana.

L’Agència Valenciana del Turisme es converteix així en la primera institució que s’erigeix com a productora audiovisual per donar a conéixer la Comunitat al mercat global. El format utilitzat són els videoblogs protagonitzats per reconeguts influencers nacionals i internacionals, com Enrique AlexVerdelissJason Billam o Bruno Maltor, entre altres.

Rovira  

La sèrie compta amb 3 temporades amb un total de 52 capítols, subtitulats en tres idiomes (castellà, valencià i anglés), que recorren els millors racons de les tres províncies, passant entre altres ciutats, per Benidorm, Elx, Cullera, València, Castelló, Alboraia, Alacant, Busot, Novelda, Sagunt i Altea.

Per a Francesc Colomer, es tracta d’una iniciativa de màrqueting online que no solament permetrà “vendre l’autenticitat a través d’experiències reals”, sinó que a més “servirà per a refrescar la segmentació de la demanda, captant nous mercats i públics, com el turista cosmopolita, capaç de desestacionalitzar i generar més rendibilitat, els nostres dos grans reptes”.

Durant la seua intervenció, Colomer ha volgut ressaltar que Instantes reflecteix “la nostra voluntat de reeducar-nos a través d’una mirada més imaginativa i creativa”, al mateix temps que “inspira el turisme a la Comunitat Valenciana, terra fèrtil en diversitat i amb capacitat de fascinar”.

Així mateix, el secretari autonòmic ha avançat que després del llançament d’aquestes tres temporades, la intenció és “ampliar els enregistraments per poder arribar a més racons de la Comunitat Valenciana”.

Per la seua banda, l’alcalde del municipi, Miguel Chavarría, ha volgut agrair a l’Agència Valenciana del Turisme “per pensar a Alboraia per a aquesta sèrie i capturar l’essència de la Comunitat Valenciana a través de les experiències viscudes en primera persona”.

Per Chavarría “Alboraia té caràcter propi i especial, que combina la proximitat a València amb l’essència d’un poble que mira al mar”. Durant aquest acte de presentació s’ha emés el primer capítol de la Temporada 2 d’Instantes, dedicat a la destinació d’Alboraia i els seus camps de xufla.

Calendari d’emissions

La sèrie estarà disponible cada 15 dies a partir d’aquest dimecres 20 de juny al nostre canal oficial de Youtube de Comunitat Valenciana. A partir de les 22 hores es podrà veure la primera temporada amb 18 capítols (#InstantesT1).

El pròxim 4 de juliol s’emetrà la segona temporada, capítols del 19 al 36 (#InstantesT2) i el 18 de juliol es llançarà la tercera temporada que comprén els capítols del 37 al 52 (#InstantesT3).

Finalment, destacar que aquesta acció s’emmarca en l’Estratègia de Màrqueting de Continguts de l’Agència Valenciana del Turisme i connecta el Mediterrani En Viu amb el públic a través del contingut en vídeo i el fenomen youtuber i vlogger de viatges, gastronomia i experiències.

Més informació:

https://www.youtube.com/user/comunitatvalenciana/videos

PublicitatAVL Sant Vicent Ferrer Juega Limpio Orihuela