05:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Intenta colpejar a un agent de policia amb un bat de beisbol durant una batuda

Va ocórrer durant el desmantellament d’una plantació de marihuana després d’una trucada al 091

Agents de la Policia Nacional han detingut a la nit en un domicili del districte de Ruzafa a tres persones, una dona i dos homes, d’entre 19 i 44 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i els dos homes a més d’atemptat contra agent de l’autoritat, després de pel que sembla propinar una espenta a un dels policies i a un altre d’ells colpejar-li amb un bat de beisbol. Els agents van realitzar un registre domiciliari on van intervenir 18 plantes de, pel que sembla, marihuana, uns 39 grams de marihuana en cogulles, un embolcall de, pel que sembla, cocaïna, uns 40 euros, diversos útils de cultiu.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Ruzafa, on pel que sembla s’estava produint una baralla.

Immediatament, els policies es van dirigir a la porta de l’habitatge des de la qual van detectar que es desprenia una forta olor a marihuana, així com van veure eixir a un home pel qual li van preguntar si ocorria alguna cosa, moment en què aquest pel que sembla va espentar a un dels policies i va intentar entrar de nou al domicili, al mateix temps que cridava la policia, la policia i els impedia que entraren.

Des de l’interior del domicili una altra persona intentava tancar la porta, no podent, ja que un dels policies tenia la porta bloquejada amb el peu, que va aconseguir obrir-la, moment en què aquesta persona va tractar de colpejar a l’agent amb un bat de beisbol, no aconseguint-ho, ja que va donar contra la porta del domicili.

Una vegada dins, els agents van localitzar en una de les habitacions una plantació de, pel que sembla, marihuana, i damunt del moble del televisor marihuana distribuïda en múltiples dosis, així com van esbrinar que els sospitosos no vivien en el mateix sinó que havien anat a comprar marihuana.

Els policies després de realitzar diverses comprovacions els van detenir com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i atemptat contra agent de l’autoritat, així com van intervenir el bat de beisbol.

Mentre els agents estaven en el domicili es va presentar en el mateix una dona que els va manifestar que vivia ací des de feia quatre anys, així com la llum la tenia enganxada al comptador de la finca i que en una de les habitacions hi havia una plantació de, pel que sembla, marihuana, per la qual cosa després de realitzar diverses gestions la van detenir com a presumpta autora d’un delicte de tràfic de drogues.

Ahir els agents van realitzar un registre domiciliari on van intervenir 18 plantes i uns 38 grams de, pel que sembla, marihuana, un embolcall de, pel que sembla, cocaïna, uns 40 euros i diversos útils de cultiu.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado