3.2 C
Valencia

El Poble Nou de Benitatxell contribuïx a reforçar els llaços amb Europa amb un intercanvi d’estudiants a Alemanya

La regidoria d'Educació, a càrrec de Myra van ‘t Hoff, i el regidor de Residents, Dirk Rheindorf, visitaren durant el Dia d'Europa, a les estudiants del Poble Nou de Benitatxell en l'IES de Teulada que realitzaran un viatge d'intercanvi a Alemanya amb la col·laboració de la regidoria d'Educació.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La regidoria d’Educació, a càrrec de Myra van ‘t Hoff, i el regidor de Residents, Dirk Rheindorf, visitaren durant el Dia d’Europa, a les estudiants del Poble Nou de Benitatxell en l’IES de Teulada que realitzaran un viatge d’intercanvi a Alemanya amb la col·laboració de la regidoria d’Educació.

La regidoria d’Educació, a càrrec de Myra van ‘t Hoff, compromesa amb la promoció de la pau i la unitat del continent europeu, ha apostat per fomentar intercanvis d’estudiants del Poble Nou de Benitatxell a Alemanya. Precisament hui, Dia d’Europa, s’ha desplaçat a l’IES de Teulada, junt amb el regidor alemany de Residents, Dirk Rheindorf, i s’ha entrevistat amb les sis estudiants que realitzaran un viatge d’intercanvi a principis de juny, amb la col·laboració de la regidoria d’Educació, a la localitat alemanya de GroBhansdorf.

El viatge, que durarà una setmana, inclou un tour amb bicicleta pel bosc de la localitat i visita al castell d’Ahrensburg, visita a la ciutat portuària d’Hamburg on visitaran la filharmònica de l’Elba i una altra excursió al mar del Nord. “Per a la majoria d’elles és la primera vegada que realitzen un viatge a l’estranger sense la companyia de pares o tutors. Des de la meua regidoria hem volgut recolzar-les en aquest periple europeu iniciatiu. Els desitgem un viatge molt fructífer i replet de boniques experiències” ha apuntat la regidora d’Educació Myra van ‘t Hoff.

Les sis estudiants conviuran durant una setmana amb altres estudiants d’institut alemanys que prèviament, i dins d’aquest programa d’intercanvi, també havien visitat el Poble Nou de Benitatxell, en concret, els camps de vinyes amb el projecte Biomoscatell.

- Publicitat -

El Dia d’Europa celebra cada 9 de maig la pau i la unitat del continent. La data és l’aniversari de la històrica declaració de Schuman, un dels pares d’Europa i l’arquitecte del projecte d’integració europea. Cada 9 de maig es commemora la pau i la unitat del continent.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,626FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

1 COMMENT

  1. […] El Poble Nou de Benitatxell va finalitzar dissabte passat les seues festivitats en honor a la Mare de Deú de la Rosa amb una jornada intensa repleta de diversió. Va començar al matí en el carrer la Pau amb una partida de raspall dels escolars que reivindicava este esport tradicional en els carrers. […]

: Valencià