Intervals nuvolosos i descens de les temperatures aquest dimarts a la Comunitat Valenciana

Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis o aniran amb ascensos locals i les màximes baixaran a València, de forma localment notable en el sud, i amb pocs canvis en la resta

El cel registrarà aquest dimarts intervals nuvolosos a la Comunitat Valenciana en una jornada en la qual les temperatures màximes aniran en descens i no superaran els 32 graus, segons la predicció de l’Aemet.

Així, el cel estarà poc nuvolós amb intervals de núvols alts a la vesprada mentre que en el sud de València i nord d’Alacant no es descarta alguna precipitació feble i ocasional. En l’interior hi haurà a més nuvolositat d’evolució, sobretot a Castelló, on no es descarten arruixades disperses a la vesprada.

Per la seua banda, les temperatures mínimes es mantindran sense canvis o aniran amb ascensos locals i les màximes baixaran a València, de forma localment notable en el sud, i amb pocs canvis en la resta.

El vent bufarà de l’est i nord-est fluix, amb intervals de moderat en els litorals de València i Alacant; del nord-oest moderat en l’interior de Castelló durant la primera mitat del dia.

ValenciàEspañol