La Guàrdia Civil de Castelló porta a les poblacions d’interior la Intervenció d’Armes

La Intervenció d'Armes mòbil és fruit d'un conveni de col·laboració entre la Diputació Provincial de Castelló i la Guàrdia Civil Castelló 29 de desembre de 2017.

AVL

Dins de les accions de dinamització i acostament al mitjà rural, que la Guàrdia Civil duu a terme en els municipis de la província, des d’inici de l’any 2018, efectius de la Intervenció d’Armes es personaran en diferents localitats on els veïns de poblacions pròximes puguen realitzar diversos tràmits administratius.

Com renovació/petició de Llicències d’Armes i les seues revistes, Presentació de Visats, Transferències d’Armes entre particulars, dipòsits d’armes per caducitat o renúncia de Llicències d’Armes, dipòsits d’Armes per defunció del Titular, Dipòsits d’Armes a petició d’un expedient administratiu, si així ho desitgen, en lloc de traslladar-se a les dependències oficials habilitades per a açò a Vinaròs, Castelló, Borriana o Segorbe.

Per a la prestació d’aquesta iniciativa s’utilitzarà un vehicle especialment adaptat fruit d’un conveni de col·laboració entre la Diputació Provincial de Castelló i la Guàrdia Civil, que es va presentar als mitjans el passat dia 07 d’Abril.

- Advertisement -
CatalanSpanish