miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Intervinguda una baralla entre dos gossos de raça potencialment perillosa

  • La baralla entre dos american pitbull terrier va acabar amb una persona ferida en la mà dreta per mossegada, ja que almenys un dels gossos anava solt i sense morrió.

Durant la vesprada d’ahir, la Policia Local de Sagunt va rebre un avís en el qual s’informava d’una baralla entre dos gossos american pitbull terrier, raça potencialment perillosa. La baralla va acabar amb una persona ferida en la mà dreta per mossegada, la qual va ser traslladada a l’Hospital de Sagunt.

En este cas, la Policia Local es va fer càrrec de la instrucció de diligències, així com de la comprovació a través del RIVIA (Registre Informàtic Valencià d’Identificació d’Animals) de la propietat dels dos gossos a través del lector de xips, per poder comprovar que tota la documentació de tots dos estiguera en regla.

Un dels gossos es trobava solt en el moment de l’incident en una zona freqüentada per xiquets, concretament en la plaça Cab Blanc, a més d’anar sense morrió. A més de les corresponents diligències, s’ha denunciat a un dels propietaris per dos infraccions lleus, dos greus i una molt greu.

Últimas noticias

Contenido relacionado