Intervingudes més de 17.400 pastilles d’un medicament a l’aeroport de València

Les pastilles tenien com a principi actiu el clonozepan utilitzat com a medicament per a les convulsions.

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de substàncies estupefaents en l’Aeroport de València, el passat dia 16 de setembre, es va procedir a la detenció de dues persones, que portaven prop de 17.400 pastilles d’un suposat medicament embolicades a la roba del seu equipatge.

Els fets van ocórrer el passat dia 16 de setembre, quan una dona i un home de nacionalitat brasilera i paraguaiana, procedents d’un vol internacional Brasil via Roma, són identificats per agents de la Guàrdia Civil de l’Aeroport de Manises, quan es disposaven a recollir l’equipatge facturat davant les sospites que poguera portar alguna substància estupefaent.

Rovira  

En el registre practicat per la Guàrdia Civil a l’equipatge, es descobreix entre la roba gran quantitat de pastilles, per la qual cosa són intervingudes per mancar d’autorització sanitària i utilitzar-se el seu ús en el comerç com a medicament.

Una vegada realitzades les primeres gestions es va poder comprovar que tenia com a principis actius el clonozepan utilitzat com a medicament per a les convulsions.

Per estos motius, es va procedir a la detenció d’una dona de 28 anys i de nacionalitat paraguaiana i a un home de 36 anys i nacionalitat brasilera, com a suposats autors d’un delicte contra la salut pública.

Estes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aqueixa manera poder erradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en l’Aeroport de València.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm.2 de Quart de Poblet.

PublicitatJuega Limpio Orihuela