Intervinguts 3 quilos de droga ocults en maletes en l’aeroport de València

Un home de nacionalitat Tanzana, portava camuflada entre el seu equipatge, en dobles fons i en plaques rectangulars prop de 3.000 grams d'heroïna, per això els agents van procedir a la seua detenció com a autor d'un delicte de tràfic de drogues.

maletes

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de substàncies estupefaents en l’Aeroport de València, el passat dia 15 de setembre, es va procedir a la detenció d’un home, que portava prop de 3.000 grams de cocaïna camuflades en maletes.

Els fets van ocórrer el passat dia 15 de setembre, quan un home de nacionalitat Tanzana, i procedent d’un vol internacional de Munich amb origen a Johannesburg (Sud-àfrica), és identificat per agents de la Guàrdia Civil de l’Aeroport de Manises (V), quan es disposava a recollir l’equipatge facturat davant les sospites que poguera portar droga.

En el registre practicat per la Guàrdia Civil a l’equipatge, es descobreix ocult en dobles fons en quatre plaques rectangulars una substància amb aparença orgànica, que després de buidatge i desmuntatge de la maleta dóna positiu a opiácis, possible heroïna en una quantitat de prop de 3.000 grams.

Per aquests motius, es va procedir a la detenció d’un home de 51 anys i de nacionalitat tanzana com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aqueixa manera poder eradicar el va traficar de contraban i substancies estupefaents en l’Aeroport de València.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de Quart de Poblet.

Publicitat