Intervinguts prop de 2 milions d’euros en l’aeroport de Manises

Quatre persones es trobaven ja a l'interior de l'aeronau quan van ser requerits per a l'obertura de les maletes, on es van trobar prop d'1.850.000 euros en efectiu.

Dins dels controls establerts per la Guàrdia Civil per a evitar tot tipus de fets il·lícits en l’Aeroport de València, el passat dia 17 de maig es va descobrir a l’interior de l’equipatge de 4 persones prop de 2 milions d’euros.

Els fets van ocórrer quan després d’observar-se els equipatges pels equips de raigs X, se sospita que poguessin portar una quantitat important de diners sense declarar.

Per aquest motiu, aquestes persones (dues dones i dos homes d’origen xinès) que ja es trobaven a l’interior de l’aeronau, amb destinació Istanbul (Turquia) van ser requerides per a l’obertura de les maletes. Després de la comprovació que efectivament, portaven diners, són traslladades a dependències policials per al recompte d’aquest, procedint el Sr. Administrador de la Duana a aixecar actes d’intervenció de mitjans de pagament.

La quantitat total intervinguda que estava oculta en quatre maletes seriosa d’uns 1.850.000 euros aproximadament.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establerts de forma permanent i d’aquesta manera poder eradicar la comissió de fets il·lícits en l’Aeroport de València.

Publicitat